Pri požiari v Jarovniciach prišlo o život dieťa

27.09.2006 Sabinov

Jarovnice 27. septembra (TASR) - V jednom z rómskych obydlí v Jarovniciach v okrese Sabinov dnes ráno vypukol požiar, pri ktorom prišlo o život 1,5-ročné die...
Jarovnice 27. septembra (TASR) - V jednom z rómskych obydlí v Jarovniciach v okrese Sabinov dnes ráno vypukol požiar, pri ktorom prišlo o život 1,5-ročné dievčatko. Ďalšie dvojmesačné dieťa, ktoré ležalo v kočiari, vyslobodil z ohňa 31-ročný miestny muž. Do horiaceho obydlia sa dostal cez okno.

Presnú príčinu požiaru polícia zisťuje. Nie je vylúčená manipulácia s otvoreným ohňom, keďže ohnisko požiaru bolo pri dverách. Vyšetrovateľ prizval k prípadu aj znalca z kriminalisticko-expertízneho ústavu Policajného zboru (PZ) a tiež znalca z odboru súdneho lekárstva.
\"Obhorená je jedna stena a televízor. Ostatné steny a veci v obydlí sú zadymené. Škodu odhadli na 10 tisíc korún, \" informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Prešove Magdaléna Fečová. Dodala, že prešovský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci.
 

Vyberte región

mark